hejfa - Vennegjengen
Forside Add meg Om Heidi Om Eline Om Jorunn

FotokonkuranseKom over en fotokonkuranse på denne bloggen; http://aarsfoto.blogg.no.

 

Nå er jo ikke jeg noe særlig til fotograf, men tenkte nå som så at det ikke kan skade å melde seg på. 

 

Har meldt på disse tre bildene.

 

Nr.1:

Nr. 2:

Nr. 3:

 

Om dere også vil melde dere på kommer dere direkte til konkuransen HER.

 

- Eline A

 

 • Til minne!  I dag er det et år siden 22.07.11, vi tenkte derfor å lage et lite innlegg til minne om alle ofrene fra den fryktelige tragedien som fann sted for et år siden. 

   

  Vi minnes ikke bare ofrene som selv mistet livet, men også de som sto dem nær som mistet sine kjære. Det at en enkel person er i stand til å utføre et slikt angrep som han gjorde er bare helt ubeskrivelig! 

   

  Men om en person kan utgjøre å vise så mye hat, bare tenk på hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen!

   

  Tankene våre går til alle ofrene og de pårørte denne dagen, og vi håper alle vil være med på å vise sin respekt ved å slukke lysene i kveld kl.20-21, og istede tenne et lys til minne for alle ofrene.

   

   

  - Varme tanker fra oss i Hejfa

 • Fritids...  10 ting som irriterer meg.

   

  1. Folk som liker sitt eget innlegg på Facebook: Dette synes jeg bare virker dumt, rett og slett.

   

  2. Når sminken som er ment til å vare 24 timer går bort etter 3!


  3. Når håret og sminken og hele den pakken er helt perfekt når du står framfor speilet og så går det fem minutter ned til skolen og alt er ødelagt på grunn av det stygge været utenfor: Sykt irriterende, verste er jo at det hendte så og si hver dag!

   

  4. Når lærere skal ha absolutt ALT etter boken, og du får feil fordi du skriver det på en annen måte: Dette er bare det dummeste jeg har opplevd!

  Huuum....

  5. Når du legger deg tidlig for å være opplagt til neste dag, men ikke får sove og det hele ender opp med at du sover til 17 neste dag: Jaja (kremt) her får vi mye ut av dagen ja.

   

  6. Når broren din vekker deg ved å dra av deg dynen!: Jada, takk skal du ha Andreas!

   

  7. Folk som du vet ikke liker deg, men som oppfører seg hyggelig, selv om du godt kan se på kroppspråket deres hva de virkelig mener!: Dette har vel hendt alle som en, en eller annen gang.

   

  8. Når værmeldingen på yr.no ikke stemmer i det hele tatt: Noe som faktisk har vært tilfellet de siste ukene!


  Blæææ

  9. Når bussen aldri kommer presis, enten er den 5 minutter for tidlig eller 5 minutter for sen: Er det så vanskelig å komme presis når dere hvet at et er folk som venter?

   

  Og så snill som jeg er har jeg latt broren min tilføye et siste punkt:

  10. Justin Bieber & Beliebers: Hva i huleste er dette, kan ikke noe for det men har aldri likt Justin Bieber, kan kanskje ha noe med at jeg gikk et halvt år å trodde det var en jente som sang! Og så var det en annen ting, hvorfor skal fansen til dette såkalte tenåringsidolet kalle seg noe så dumt noe, er det ikke nok å si at de liker musikken hans? Noen ting er bare alt for overdrevet!   

  Så det ble kanskje et smule deprimerende innlegg i dag, men, men, det må vel til det og en gang i blant.

   

  - Eline A

 • Trust  Idag har jeg sett en film som het "Trust."
  Jeg vil gjerne skrive litt om denne filmen fordi det er en virkelig bra film som gjenspeiler veldig mye fra virkeligheten og det  viser hvor farlig internett kan være. 
  Den handler om internett, chatting og det å møte ukjente folk på nett.  

  I filmen møter vi en 14 år gammel jente ved navn Annie Cameron, spilt av Liana Liberato,  som får seg en laptop til bursdagen sin.
  Hun begynner å chatte med en som heter Charlie. Han sier at han er 16 år og spiller volleyball , akkurat som Annie.
  De snakker uendelig mye både over data og på telefon.
  Etterhvert som et bånd knyttes sier Charlie plutselig at han er 20 år, etter en stund sier han at  han er 25.
  Først blir Annie usikker, men hun fortsetter å prate med Charlie. 

  Trust movie Clive Owen, Catherine Keener, Liana Liberato, Viola Davis, Brandon Molale, Viola Davis, Chris Henry Coffey

  Til slutt bestemmer de seg for å møtes. Annie reiser til kjøpesenteret , der hun skal møte Charlie. Det viser seg derimot at Charlie ikke er helt den hun trodde.
  Han er nemlig en 35 år gammel mann. Først blir Annie veldig opprørt. Charlie trøster Annie og forteller henne at alder ikke har noe å si og at han elsker henne. 
  Så tar han med seg Annie til motellet han ligger på. Der får han henne til å ta på seg noe sexy undertøy og så må hun vise seg frem for han. Hun er tydelig ukomfortabel med dette, men
  igjen trøster han henne før han begynner å ta på henne og voldtar henne. Det hele blir tatt opp på film uten at hun vet noe om det.  Nå skal jeg ikke fortelle dere noe mer om hva som skjer i filmen.
  Jeg skal heller fortelle dere hva jeg mener. Jeg synes at selvom filmen kan være en smule ekkel og trist , så er det en veldig realistisk handling
  og jeg synes at folk bør se denne filmen sånn at de blir mer klar over farene som internettet medfører.  

  Her er traileren til filmen:
     Og viss du har lyst til å se filmen kan du se den HER
  -Jorunn F.

  Denne uken  Var vel på tide med et aldri så lite innlegg igjen da. Nå hadde jeg egentlig allerede skrevet ferdig dette innlegget, men så flink som jeg er klarte jeg selfølgelig å slette det! Så vi får se hvordan det går med utgave nr.2 her.

   

  Tja, hva har skjedd denne uken da? Huum, var alene hjemme i starten av uken da, det er aldri galt det nei. Knut Olav dro tilbake til Huseby, og mamma tok med resten av gjengen her til Oslo for å hilse på slektningene våre som kom helt fra Canada, men noen måtte jo være hjemme med lille Indy vofsen vår, og så snill som jeg er meldte jeg meg frivillig. Er jo ikke feil å ha huset for seg selv noen dager heller! Så da ble det sene netter og lange morgoner (som om det er noe nytt) uten noe tjas å mas fra resten av huset, herlig! 

   

  Ellers denne uken har jeg hatt litt ryddeprosjekter på rommet mitt (noe som for øyeblikket ikke er gjort noe med), i tillegg har jeg fått inn et gammelt sminkebord som rett og slett ikke ser ut. Så gleder meg til å få malt det! 

   
  Men fy som sommeren går, må snart begynne å tenke på når og hvordan jeg skal komme meg opp til Steinkjer jo! Off, er alt for treg til å få ting gjort, men men, tar det som det kommer.

   

  Har også vært en tur til Alexander i Lærdal i dag, og det er jo bare kos og hygge som alltid, fikk han til og med til å kjøre meg hjem igjen! Hehe, ikke at han hadde noe valg, ellers så ville vel vi begge fått mamma på nakken.... 

   

  Så dette var jo en ganske grei oppsummering av en ganske kjedelig uke..hehe, tenker på en tur på hytten neste uke!

   

  - Eline A

 • Amok på senteret!  ( Innlegg fra mandag ) 

  Hei! 
  Idag var min første fridag siden onsdag så jeg bestemte meg for å ta turen til Amfi.
  Det var salg overalt så jeg fikk med meg en god del varer hjem igjen. Bla: to bikiner, masse undertøy. kjoler, topper og skjørt.
  Her er bilder av det jeg kjøpte! :  


  Bikini fra H&M, Der var det 2 for 1.


  Neglelakk som jeg kjøpte på sparkjøp


  Topp og skjørt fra H&M


  Undertøy fra Lindex, H&M og Cubus


  Poleringskrem fra Clas Ohlson og "lærertyggis" fra Ark.


  Kjole fra H&M


  Hårfarge kjøpt på sparkjøp

   
  Neglefil fra Sparkjøp


  Det var det ! 

  - Jorunn F.

  Design your handbag  Jeg har som alle andre oppdaget "design your handbag" konkuransen på Nelly. Førstepremien er et gavekort på hele 10 000 kr til å handle for på Nelly, i tillegg får du muligheten til å få din design-veske produsert og solgt på nelly.com. Og som en liten bonus får alle som har deltatt 50 kr i rabatt når du bestiller over en viss sum. Det er selvfølgelig ikke mye, men bedre enn ingenting.

   

  Nå er jeg så absolutt ikke noen designer, og i hvert fall ikke på pc, hadde det vært fritegning hadde det selvfølgelig vært noe helt annet, men, men, det er nå bare for moro skyld uansett. 

   

   

  Så her er mitt lille bidrag, rett og slett helt enkelt og greit uten noe mye dilldall. Ser jo skikkelig proff ut da! NOT...hehe

   

  Dere kan delta HER om dere har lyst til det!

   

  - Eline A

 • Litt av hvert  Jaja, følte det kanskje var på tide med et lite innlegg igjen. Hva har skjedd siden forrige innlegg? Skal vi se, er ikke så veldig mye egentlig, Jorunn har vært her en liten tur da. Var kjempe kos å se henne igjen, så nå gleder jeg meg bare til jeg skal ta turen oppover til dem om noen uker! Skal bli kjempe morsomt!

   

  Ellers så har det egentlig ikke skjedd så mye siden sist, har vært noen tur-retur Lærdal i ny og ne, ellers så har vi nå planer om å komme oss opp på hytten i løpet av neste uke. Så får vi se hva som skjer videre. 

   

   

  Kan foresten legge ut noen bilder fra open dag i Huseby Leir, det var mamma og Andreas så tok turen for å se Knut Olav, dette var selvfølgelig mens jeg fortsatt var på skolen, så jeg fikk jo ikke vært med!

      

  Vi blogges om ikke så lenge, forhåpentligvis.

   

  - Eline A

 • Årdal, jobb og kjoler  Hei!
  Jeg har nå kommet meg hjem fra Årdal ( kom hjem på lørdag )  . 
  Det var skikkelig koselig og jeg savner alle folka og vennene mine  allerede .

  Når jeg var i Årdal bodde jeg først noen dager hos Eline.
  Vi hadde det gøy ilag og vi så filmen burlesque og åt gulrot og dip . Filmen synes jeg var skikkelig bra og den er  virkelig verdt å se! 
   

  Eline kommer heldigvis ikke om så veldig lenge og da skal vi kose oss enda mer.
  Vi har allerede planlagt litt : Bla. Grilling, bading, lage musikkvideo etc. 

  Resten av dagene bodde jeg hos sondre. ( kjæresten min ) å det var skikkelig koselig. Han kommer på besøk om en måned og det gleder jeg meg også sykt til! 
  Jeg har dessverre ikke så veldig mange bilder fra Årdal siden jeg ikke fikk med meg kameraet, men jeg hadde jo mobilen da.
  Det ble en del tullebilder, men jeg tror ikke jeg skal legge dem ut. Tror ikke sondre blir så veldig glad viss jeg legger ut bilder av han i kjolen min.
  Ellers har jeg en litt travel tidsplan resten av uka. Jeg har nemlig fått meg en ny jobb så nå har jeg to.
  Den ene er på Chinahouse på dampsaga som servitør og  den andre jobben er på føllingstua hvor jeg vasker. 
  ( Føllingstua er en camping  hvor du finner fine hytter og plasser til campipngvogner.
  Så viss dere tar turen nordover forbi steinkjer engang vet dere hvor dere skal ta overnattingen deres. )
  Derfor ser jobb planen min for denne uken ut slik:

  Torsdag : 16-20 : Chinahouse
  Fredag  : 11-14: Føllingstua 
                 16-20: Chinahouse
  Lørdag : 13-17: Chinahouse
  Søndag : 11-14: Føllinigstua 

   Det er jo ikke så veldig mye, bare nok til å holde meg opptatt for en stund. 


  Jeg har også kjøpt meg en kjole! Det er en kjole til juleballet, begynner tidlig i år. kjolen var på tilbud så jeg betalte 600-. Inkludert frakt, egentlig kostet en 1500.
  Jeg synes selv den er veldig fin!
  Tulle Beaded Strapless Neckline with Rouched Bodice and A line Skirt New Prom Dresses AL21 

  Det var det jeg hadde å fortelle denne gangen.

  - Jorunn F. 

  Les mer i arkivet Januar 2013 Oktober 2012 September 2012
  hits