hejfa - Vennegjengen
Forside Add meg Om Heidi Om Eline Om Jorunn

Gratulerer med dagen, Eline!Idag har Eline bursdag og blir 17år!
Er ikke lenge til du kan komme kjørende opp hit!
Gratulerer så mye med dagen og vi håper du har en helt fantastisk dag!
Gave kommer i posten.

-Hejfa 

 • This week  Okey, så er klar over at det har vært litt lite blogging i det siste fra min kant, så tenkte jeg skulle ta en liten oppsummering av uken.

   

  Vel, uken startet med en ufattelig trøtt Eline som bokstavelig talt hadde sittet våken hele natten på skype med Jenny og noen andre. Så dere kan tenke dere hvor trøtt jeg var da når jeg skulle møte opp på skolen og sitte der resten av dagen. Helledussen, etter den lille erfaringen der anbefaler jeg nå Årdal Vidaregående Skole å invistere i noen mykere pulter! Resten av dagen ble duket til å sove og selvfølgelig en liten øving med Jenny nå når avslutningskonserten nærmer seg.

     Tirsdag gikk for så vidt helt greit, en vanlig skoledag med en opplagt Eline! Eneste minuset var jo selvføgleig at det var SISTE EPISODE AV FRUSTRERTE FRUER! Off, kommer virkelig til å savne Wisteria Lane!

     Elles har uken gått ganske fort, merker at sommeren virkelig er i frammarsj her, ettersom du ikke kan bevege deg ut av huset før du kreperer. Var en liten snartur på tivioliet med Jenny i går, er ikke så mye å skryte av egentlig, gleder meg til Fjord til Fjell-tivoliet kommer jeg. Elles så tok Jenny og jeg oss en liten spasertur på Demning senere på kvelden. Herleghet, har egentlig aldri tenkt over hvor fint Årdal faktisk er! Tok massevis av bilder, men siden jeg er så stokk stein dum når det gjelder sånne mobil -app saker fikk ikke Jenny sendt noen til meg, men, men, får nå så være.

   

  Stjeler to stykker fra Facebooken til Jenny jeg!

   

   Og i kveld er det endelig Melodi Grand Prix finale, jeg som har tatt feil av datoene to ganger nå. Og vi krysser selvfølgelig alle sammen fingrene for Norge i kveld.

   

  God helg videre folkens!

   

  - Eline A

 • Sommer  Nå er endelig sommeren kommet til steinkjer også!
  Elsker det gode og varme sommersværet!

  Her kommer noen bilder som jeg , Elin og Fie har tatt ilag iløpet av de siste dagene.
  Vi har vært mye sammen og kost oss skikkelig! Både med grilling på sunsand og mye annet.


  -Jorunn F


  Someone like you  Hei!
  Her kommer en video av meg som spiller litt av låta "someone like you" av Adele.
  Jeg har bare spilt piano i 9 måneder , men det kommer seg.
     -Jorunn F

 • Stikkord:

  Gratulerer med dagen!  Ja, nå er det vel på sin plass å si gratulerer så mye med dagen til alle våre med-nordmenn!  

  Vi i Hejfa ønsker dere alle en hjertelig god 17 Mai, og håper dere koser dere på denn strålendes dagen. Dette er en dag vi alle kan være stolte av, da Norge endelig ble et eget land, og vi kunne kalle oss ekte nordmenn. Så kos dere mye og ha en strålendes 17 Mai feiring!  - Hejfa

 • Sommer modus  Okey, så nå er det en liten stund siden det siste blogginnlegget mitt, men nå har det seg sånn at det er ikke alltid at en har så mye å blogge om heller. Har vært veldig opptatt med leksene mine i det siste, selv om jeg er veldig flink til å unngå dem. Nå har vi jo hatt langhelg så det blir godt med en kort skoleuke, eneste minuset er at vi skal ha heldags-matteprøve på fredag! Liker ikke, den er avgjørende for standpunkt-karakteren min, så må virkelig ta i litt nå mot slutten!

   


  Bildet har jeg henter HER


   

  Er i skikkelig sommerferie-modus her nå, må nok ha noe med det plutselige sommer været å gjøre. Kan rett å slett bare sitte ute på trappen uten å gjøre en eneste ting, bare stirre rett ut i luften, ja....så mye ferie modus er jeg i nå. Har til og med funnet fram sandalene mine og sommer-klærne. Men som alle andre er jeg skikkelig gira på å få kjøpt nytt, hadde jeg bare hatt litt mer penger så!

   

  Ellers i dag skal vi i bursdagsselskap til onkelen min som ble hele 51 år i går! Woho....

   

  Får vel ta en luftetur med vofsen ute i stolsteiken.

   


  Old pic

   

  Vi snakkes

   

  - Eline A  

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Oktober 2012 September 2012
  hits