hejfa - Vennegjengen
Forside Add meg Om Heidi Om Eline Om Jorunn

Oppsummering av ukenHei!

Nå er det en stund siden noen av oss har blogget, så her kommer en liten oppsummering av den siste uken. 

Det jeg har brukt mest tid på denne uken er skole og praksis. Vi har hatt praksis uke, ganske kjekt å komme seg bort fra skolen litt, men synes nok at det blir litt seigt i lengden. Og det tror jeg ikke jeg er alene om! I tillegg til at vi har praksis, har vi fått utlevert  en praksisoppgave, som skal gjøres ferdig under praksisperioden, alt dette og flere innleveringer i blant annet gym og norsk. Ikke nok med det har vi mange prøver i den kommende uken. 

Sist lørdag feirte Jenny bursdagen sin. Utrolig koselig, vi var en liten jente gjeng som koste oss mye så lenge det varte. Jenny hadde funnet ut at det kunne være artig med "kostyme bursdag". Så det ble en litt rar blanding av alt mulig. Blant annet Gossip Girl, servitør, resepsjonist,nerd, cowboy - girl og back to the 80s.
Men nok om det, dagen i dag har vært ganske travel. Vi hadde øving kl.13 - 17 i dag, VDV skal framføre en "drama-komedie-musikal". Vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men tror det blir bra. Vi har det i alle fall veldig gøy på øvingene. I morgon er det på`n igjen, og da skal det stilles opp med kostymer og hele pakken.

Når jeg kom hjem var pappa fult i gang med å male garasjen vår, og snill som jeg er hoppet jeg fort i joggebuksen og hjalp til. Vi ble vel ferdige i løpet av noen timer. 


Siden det var så fint vær, ble det en god lekestund ute for vetle voffen vår også.

Så for øyeblikket sitter jeg og koser meg med litt Harry Potter Maraton! Elsker den serien, og synes det er ufattelig trist at den er slutt. Ukens lørdagsgodt består av nøtter og appelsin! Nam

Ha en fin lørdagskveld videre!

- Eline A

 • Estland tur  No vart det på tide med eit nytt innlegg. 

  På fredag skal eg reise til Estland på skuletur. Eg glede meg sjukt mykje og eg har prata om denna turen i fleire veke no. Trur nokk vennene mine har blitt litt lei så no prøve eg å la være å snakke om det så mykje. 

  Ellers så begynte eg å pakka litt igår og skal pakke resten idag. Me reise som sagt på fredag klokka 23.00. Me skal kjøyre buss til Stocholm. Me er framme i Stocholm  i 10-11 og skal vere der til halv 4 ca. Så er det å sjekke inn på båten der me skal ligge i ei natt før me ankommer Tallin . Me skal vere i Tallin ei stund før me kjøyrer vidare til Narva der me skal vere nokon dagar. Så på onsdag reise me tilbake til Tallin der me skal ligga på hotellet SUSI i 1 dag så reise me tilbake me tilbake med nåten på torsdag og kjem til stockholm på fredag og da kjøyre me rett heim. 

  Eg kjem til å ta masse bilde så dikka får eit innblikk i korleis det er i Stocholm,Tallin og Narva. 

   

   

   

  Narva !


   

   

     - Heidi 

 • Les mer i arkivet April 2013 Mars 2013 Februar 2013
  hits