Wien (hejfa)
Forside Add meg

WienDa er det en stund siden noen av oss har blogget og det har vært rolig på bloggfronten. Men jeg kan trygt si at vi alle har hatt våre grunner, har vært mye med eksamener på slutten av skuleåret og jobb. Men nå er sommeren i gang og fritiden strekker mer til. Tenkte bare å fortelle litt om ferien min. Jepp, er allerede ferdig med den, nå blir det jobb resten av sommeren!

Men altså, vi dro til Wien. En helt fantastisk by! Kan virkelig anbefale alle å dra dit. Byen er full av gamle bygninger, katedraler, slott og museum. Helt perfekt! Vi tilbrakte vel to hele dager på museumene. Men det var et spesielt museum som skilte seg ut for meg, nemlig Sisi Museumet! Helt siden tegneserien om Prinsesse Sisi gikk på Fox Kids når jeg var liten har jeg vært forelsket i denne folkehelten, og bare det å få gå å se kjolene hun bar og rommet hun bodde i var en ubeskrivelig opplevelse! Uheldigvis var det ikke tillatt å ta bilder på de fleste museumene, men klarte å snike mobilkamaraet opp i ny og ne. Fikk et ganske stygt blikk fra en sikkerhetsvakt da jeg drev å fiklet med mobilen absolutt overalt!

Og om en er glad i merkeklær er dette definitivt byen for deg. Handlegaten var proppet full av Gucci, Chanel, Prada, Burberry og Dolce & Gabbana! Skal si kortet fikk svidd seg litt! Vi tok også en liten tur på Donau, fin tur, men selve kanalen så desverre så forurenset ut at når en bader så kommer en opp igjen med tre armer! 

Siste kvelden vår dro vi på konsert med musikk av Mozart og Strauss, det var også opera og ballett! Dette er noe som ikke kan beskrives, men må oppleves! 

Ønsker alle en like god ferie som jeg har hatt.

- Eline A

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits