Konfirmasjon (hejfa)
Forside Add meg

KonfirmasjonPå tide med et lite innlegg, så vi ikke glemmer bloggen helt.

I helgen ble lille broren min, eller vetle bobbo som jeg kaller han, konfirmert. Var en utrolig hyggelig dag som ble feiret med nær famile! Det begynte som alle andre konfirmasjoner, i kirka, med mye sang og musikk. Var alt i alt en helt grei gudsteneste. Må innrømme at jeg følte meg litt gamlere enn jeg er der jeg sto å så lillebror gå opp til alteret.

Ellers hadde vi middag og kaffe på Klingenberg Hotel. Fikk en kjempegod tre -retters middag, og en litt spesiell dessert. Var vel egentlig ingen av oss som helt skjønte hvordan vi skulle spise den, siden den tydelegvis skulle tilbredes/spises på en "spesiell" måte.

Og dagens tale ble holdt av min kjære mor, må ærlig talt inrømme at jeg fikk tårer i øynene. Ettersom talen nærmet seg mer og mer slutten, var det først da jeg innsåg at alle vi barna begynner å bli voksne. Min eldste bror er 21, jeg blir snart 18 og lillebror er 15 og konfirmant. Hva skjedde med alle årene? Føler det ikke er lenge siden jeg sprang hus til hus med besteveninnen min på den tiden å fann på mange sprell! Tror ikke jeg er helt klar for å bli voksen enda jeg. Hehe(Andreas og hans greske gudfar, synes gudmor og gudfar høres så mye bedre ut enn "fadder")

 

Men, det var da litt om hva som har skjedd i det siste i alle fall. Så må jeg bare få skryte litt av meg selv som sto hele helgen å bakte kaker! Da skal jeg si jeg var passe stolt når alle kakene nådde helhjertet fram til hotellet lørdagskveld!

Så er det som vi alle vet 17 Mai i morgon, også kjent som Noreg sin bursdag, nasjonaldagen og det uttrykket som er mest kjent for oss unge, SKOLEFRI DAG. Så dere skal ikke se bort ifra at det kommer et lite innlegg i morgon en gang.

- Eline A

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits