Oppsummering av uken (hejfa)
Forside Add meg

Oppsummering av ukenHei!

Nå er det en stund siden noen av oss har blogget, så her kommer en liten oppsummering av den siste uken. 

Det jeg har brukt mest tid på denne uken er skole og praksis. Vi har hatt praksis uke, ganske kjekt å komme seg bort fra skolen litt, men synes nok at det blir litt seigt i lengden. Og det tror jeg ikke jeg er alene om! I tillegg til at vi har praksis, har vi fått utlevert  en praksisoppgave, som skal gjøres ferdig under praksisperioden, alt dette og flere innleveringer i blant annet gym og norsk. Ikke nok med det har vi mange prøver i den kommende uken. 

Sist lørdag feirte Jenny bursdagen sin. Utrolig koselig, vi var en liten jente gjeng som koste oss mye så lenge det varte. Jenny hadde funnet ut at det kunne være artig med "kostyme bursdag". Så det ble en litt rar blanding av alt mulig. Blant annet Gossip Girl, servitør, resepsjonist,nerd, cowboy - girl og back to the 80s.
Men nok om det, dagen i dag har vært ganske travel. Vi hadde øving kl.13 - 17 i dag, VDV skal framføre en "drama-komedie-musikal". Vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men tror det blir bra. Vi har det i alle fall veldig gøy på øvingene. I morgon er det på`n igjen, og da skal det stilles opp med kostymer og hele pakken.

Når jeg kom hjem var pappa fult i gang med å male garasjen vår, og snill som jeg er hoppet jeg fort i joggebuksen og hjalp til. Vi ble vel ferdige i løpet av noen timer. 


Siden det var så fint vær, ble det en god lekestund ute for vetle voffen vår også.

Så for øyeblikket sitter jeg og koser meg med litt Harry Potter Maraton! Elsker den serien, og synes det er ufattelig trist at den er slutt. Ukens lørdagsgodt består av nøtter og appelsin! Nam

Ha en fin lørdagskveld videre!

- Eline A

  • Én kommentar


    Jannicke20.04.2013 kl.21:21

    Heia! Først må jeg bare si du har en kjempe pen kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner vakre blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare publiserer teite ting! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget ofte tidligere, men sluttet en periode fordi jeg fikke så mange ubehagelige kommentarer! Men nå har jeg begynt litt igjen, men har med passord bare fore vennene mine! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konk jeg akkurat deltok på selv. Den er utrolig god. Du kan vinne masse kule ting, for eksempel ipad som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt addicted av apple produkter og mac'en min! Hehe!! Men kanskje du har mer hell, enn meg?! Delta da! :-P

    Skriv en ny kommentar

    hits