Fagernes (hejfa)
Forside Add meg

FagernesFor the moment, sitter jeg godt plantet i sofaen. Koselabbene er kommet på, håret er i strikk, latten er klar, la bloggingen begynne. 

I dag fann mamma og jeg ut at vi skulle ta oss en tur over fjellet til Tyinkrysset, mest for min del, slik at jeg kunne få lærekjørt litt! Men været i dag var så fantastisk at jeg hadde mye mer lyst til å stoppe bilen å ta på et par med ski, enn å kjøre videre. Tror aldri jeg har opplevd Torolmen på denne måten før, ikke i en vinterferie i alle fall! 

Da jeg stoppet bilen på Tyinkrysset var jeg temmelig fornøyd med meg selv, med tanke på at jeg hittil bare har kjørt litt i dalen, og nå hadde kommet meg helt til fjells. Men siden klokken ikke var så mye fann vi ut at vi like godt tok turen til Fagernes. Så vi hadde oss en koselig tur videre, strålende vær, bra musikk og mamma ved siden av som smisket helt enormt for at jeg ikke skulle kjøre av veien, kan det bli bedre? 
Kjøpte noen små lysholdere til rommet mitt, elsker denne shabby - stilen som er kommet nå! Kjøpte også de to siste bøkene i "Fifty Shades" serien, tenkte å skrive et eget innlegg om dette senere når jeg har lest bøkene.

 På tilbakeveien, måtte vi selvfølgelig stå en evighet i kø, fordi en eller annen trailer hadde kjørt av veien! Nedtur. Bildet er tatt gjennom bilvinduet. 

Så, det var min dag i dag!

- Eline A

 • 4 kommentarer


  Jorunn22.02.2013 kl.09:26

  uæææ, alle e kommet så langt på bilkjøringa sixD ha kjørt fra campingen og opp eg xD
  Eline22.02.2013 kl.19:49

  Haha, e ha no ikkje fådd bjønt me køyretimadn enda so du ligge ikkje so langt bak!:)
  Hejfa22.02.2013 kl.22:57

  Eline: ehhh. xD har ikkje hatt nokon kjøretima eg hellx D
  Eline23.02.2013 kl.02:02

  Jammen da ligge me no likt da veit du :)XD

  Skriv en ny kommentar

  hits