Planer for helga (hejfa)
Forside Add meg

Planer for helgaHei!
Denne helga kan jeg ikke akkurat si at jeg har så veldig mange planer, men for å vertfall skrive et blogginnlegg i løpet av helga tenkte jeg at jeg skulle fortelle dem allikevel.
Igår , etter skolen, skulle jeg egentlig på jobb. Som dere sikkert vet så jobber jeg på "China House" i Steinkjer. Der har jeg jobbet i over ett år.
Det er en ganske grei jobb og jeg trived godt i den. Men tilbake til igår. Jeg skulle som sagt på jobb, men så viste det seg at kokken/sjefen min var blitt syk.
Derfor fikk jeg altså fri fra jobb og for hjem. 

I det siste har også jeg og Kjersti, en av mine beste venninner , pratet om å begynne å trene ilag. Vi vil reise to ganger i ukern på Dampsaga treningsenter å trene.
Målet er å nå PHS sine opptakskrav!  Men igår ringte Kjersti og etter litt om og men , har foreldrene hennes gått med på at vi kan få trene. De var litt redde for at det skulle 
gå ut over skolearbeidet, men Kjersti fortalte og viste fram planen vi hadde og da ordnet det hele seg. Så snart begynner vi å trene til PHS! 

Så kan vi fortsette med dagen idag. Idag skal jeg på jobb, og jeg håper at jeg før jobb kanskje rekker å shoppe litt på Amfi! Men jeg er faktisk ikke sikker på om jeg orker.
Så når jeg kommer hjem fra jobb blir det vel litt familiekos og så må jeg prøve og overtale foreldrene mine til å la meg dra på Malakoff festival i sommer! 

Imorgen blir det vaffelkveld med Fie! Vi skal lage vaffler og sikkert se en film og bare slappe av. Gleder meg!
 
-Jorunn F.

4 kommentarer


Emma19.01.2013 kl.13:48

Hva er PHS? :) kos deg
Hejfa19.01.2013 kl.16:17

Emma: Hei Emma!
PHS står for politihøgskolen! : )
Ha en fin helg!
-Jorunn
Jennie19.01.2013 kl.18:53

Vill ni alltså plugga på polishögskolan sen?^^<3 Hoppas att du får en bra helg!^^
Hejfa19.01.2013 kl.20:25

Jennie:
Det er planen akkurat nå ja, men vet ikke om det blir sånn:P
Ha en fin helg Jennie<3<3

Skriv en ny kommentar

hits