Hejfa har testet stjernenes skjønnhetstips! (hejfa)
Forside Add meg

Hejfa har testet stjernenes skjønnhetstips!I de siste dagene har Jorunn testet noen av stjernenes skjønnhetstips! 
I denne lille perioden, på ca to uker,  har Jorunn har testet vaselin og olje som skjønnhetsprodukt. 
Her er Jorunn's kommentarer:

Vaselin som sminkefjerner
Det er mange kjendiser som sverger til vaselin som skjønnhetsprodukt.
Vaselin kan brukes på flere måter og bla. skuespiller Rachell Bilson sverger til vaselin for å ta bort sminke. 
Iføle Bilson tar den svært effektivt bort sminke og den er mild mot huden. 
Dette måtte jeg teste om var sant og om vaselin virkelig var så effektiv som sminkefjerner. 
De siste dagene har jeg , når jeg har tatt  bort sminken min, brukt vaselin. Vaselinen funker svært effektivt når det brukes for øyesminken.
Du maserer bare inn vaselinen rundt øynene og der du har sminken , lar det virke et par minutter å deretter tar det vekk med bomull. 
Huden etterlates myk og uten sminke. Det er altså svært lett å få bort sminken og du irriterer ikke huden ved å gni med sminkefjernere! 


Rachel Bilson sverger til vaselin som sminkefjerner!Vaselin mot rynker / mørke ringer rundt øynene 
Jennifer Aniston er en av kjendisene som bruker vaselin under øynene for å forebygge rynker å mørke ringer. Hun smører visstnok en kvart teskje med vaselin under øynene hver natt!
Jeg derimot har ikke brukt like mye, men jeg har testet ut vaselinen. Jeg kan ikke si noe om det forebygger rynker, siden jeg ikke har brukt det så lenge , og jeg har ikke akkurat så veldig mange rynker i ansiktet enda. Men det jeg kan si er at huden under øynene ender opp med en fin glød og føles mye mykere. Jeg opplevde også at når jeg våknet hadde jeg rester av sminke under øynene som hadde lagt
som hadde lagt seg som et lag oppå vaselinen. 

Vaselin som fuktighetskrem
Marilyn Monroe brukte bla. Vaselin som fuktighetskrem. Før hun tok på sminken smurte hun ett lag med vaselin i ansiktet. Dette førte til en veldig frisk og ungdommelig glød.
Man trenger nødvendigvis ikke å smøre inn ansiktet med vaselin for å unngå tørr hud, du kan også bruke vaselin som håndkrem. 
Jeg har ikke brukt vaselin under sminken, dette er noe dagens make-up artister ikke anbefaler, men jeg har brukt det som fuktighetskrem for hendene mine. 
Hver kveld før jeg har lagt meg, har jeg smurt hendene mine med vaselin. Det føles litt rart, huden blir svært skinnende , men også fuktige. Fuktigheten er der dagen etterpå også, selvom
man har sovet. Det som er et stort minus med å bruke vaselin som fuktighetskrem for hendene er at viss man ikke vil sove med plasthansker hele natten, kommer lakenet og dyna og puta og alt du er borte i med hendene ende opp med flekker fra vaselinen. Bortsett fra dette fungerer vaselinen bra. 


Vaselin fungerer svært bra som en mild sminkefjerner.

Oljer mot tørr hud
Til dette har jeg brukt olivenolje som fuktighetskrem. Hver kveld før jeg har lagt meg har jeg smurt føttene mine inn med olivenolje. Det føles rart til å begynne med å viss du har tatt for 
mye olivenolje vil det føles svært rart!  Men huden blir mykere og du unngår tørrheten. Jeg må nevne at olivenolje ikke akkurat er så velluktende , men da går det an å putte noen dråper med lukt i oljen.
Du kan også bruke druekjerneolje sånn som skuespiller Emma Stone gjør. Da vil du nok, akkurat som Stone, gå rundt å lukte druer.
Oljen kan også brukes som sminkefjerner og det er perfekt for sensitiv hud.  Druekjerneolje kan fåes på apotek  og på livsstil butikker, du kan også få tak i det på noen matbutikker. 


Olje fungerer svært effektivt både som sminkefjerner og fuktighetskrem!-Hejfa 

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

hits