Oppdatering ( konserter, fotoshoot og annet ) (hejfa)
Forside Add meg

Oppdatering ( konserter, fotoshoot og annet )Hei!
Så vi vet alle at det ikke har vært noe særlig aktivitet på bloggen på en lang tid!
Jeg er sikker på at vi alle har "gode" grunner for det..
Men her kommer da en oppdatering til våre kjære lesere ( som har sunket betraktelig, nå som vi har vært så fraverende! ) 

Kan jo begynne med å si Godt nyttår til dere!
Håper alle sammen har hatt en kjempetrivelig jul sammen med familie og venner å at alle nå er klare for å ta nyåret fatt.
Før jul var det travelt for oss alle. Siste innspurt på skole, jobb og i tillegg kommer maset om julegaver. Det er ikke rart førjulstiden er så stressende!
Men ivertfall, la meg komme til saken. Før jul var det julekonsert i sakshaug kirke å for oss som går på Inderøya ( musikklinje) var dette svært stressende, men
såklart også ganske stas. Vi på musikklinjene på Inderøya er nemlig med på konserten og har vårt helt egne lille julekonsert .
I første skolehalvåret fram mot jul har ikke vi gjort noe annet enn å synge å øve til julekonserten. ( spesielt i kortimene ) . 
vi fremførte bla. Gloria sats.1 av John Rutter, Halleluja av Händel + mye mer. Jeg hadde også et eget solostykke å fremførte 2 satser fra Sonate V av Händel.
Det har også vært juleball, men bilder fra juleballet legger jeg ut imorgen! Ellers kan jeg jo også fortelle at før jul var jeg og Heidi i sverige og besøkte Jennie og hennes Familie. Jennie har fått seg en ny blogg som jeg virkelig anbefaler at dere sjekker ut! 
Det er bare å trykke på navnet hennes. Jennie er på samme alder som jeg og Heidi og hun er en av mine beste venninner. Hun studerer for å bli designer og hun er kjempeflink og jeg er
overbevist om at hun kommer til å nå langt. 
Vi hadde også en ny fotoshoot når vi var der , så jeg skal slenge med noen bilder fra den og forrige fotoshoot som vi hadde fjor sommer. 
Bildene fra fotoshooten er det enten jeg , heidi eller Jennie som har tatt og det er jeg som har redigert dem. Derfor det dårlige resultatet....
Må sies at ikke alle er redigert å at grunner til at Heidi ikke er med på  bildene er fordi hun trengte bilder til fotokurset sitt å at hun har tatt mange av bildene!

Nå skal jeg tvinge Eline å Heidi til å blogge litt også! 
Ha en fin uke på skolen/jobb alle sammen!

-Jorunn F.

 

3 kommentarer


MATHILDE13.01.2013 kl.21:49

Så fin blogg du har. Håper du har hatt en fin helg! Jeg har en konkurranse på bloggen min der du kan vinne en Tangle Teezer, om du har lyst på en kan du besøke siden min :-D
Jeanette M13.01.2013 kl.22:08

Fine bilder!
Ingrid Glomsvoll13.01.2013 kl.22:21

Kjempefine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits