På`n igjen (hejfa)
Forside Add meg

På`n igjenJa, tenkte det kanskje var på tide med et nytt innlegg da, så det ikke står helt stilt her på bloggen. Nå har det da vært høstferie, så går ut ifra at vi alle har gått skikkelig inn i ferie - modus nå, det har i alle fall jeg. Var rett og slett deprimerende når alarmen ringte hall syv i dagtidlig! La faktisk ikke merke til før i dagtidlig at det er begynt å bli mørkt ute! Off, og ikke blir det bedre når du bare sitter å halvsøver de tre første timene på skolen, da kunne du like godt ha holdt sengen mener jeg da, du får jo ikke med deg noe som helst uansett. Men så er det nå dette dumme systemet som blir kalt "fråvere", idioti! Men nå klager jeg bare. 
For øyeblikket prøver jeg egentlig bare å bli ferdig med norsk-framføringen min til onsdag, skal prate om Marie Antoinette, forhåpentligvis går det greitt. Men hva er egentlig vitsen med å ha alle prøvene oppå hverandre? Fikk vite nå i dag at; Tysdag; Gjentaking av forrige prøve, Onsdag; Samfunnsfag prøve + Norsk framføring, Torsdag; Engelsk framføring, Fredag; Helse prøve.... Og av disse er har jeg så vidt bare begynt på en. 

Senere i dag skal VDV opptre på opningen av kulturhuset, så stresser litt nå, siden lydprøven er kl.16 og konserten kl.18, og jeg har ikke en gang funnet ut hva jeg skal ha på meg! "Poff!"

Så nå lengter jeg egentlig bare hjem til en varm seng og krølle meg inn i dynen og si natta! 

- Eline A

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits