Fritids... (hejfa)
Forside Add meg

Fritids...10 ting som irriterer meg.

 

1. Folk som liker sitt eget innlegg på Facebook: Dette synes jeg bare virker dumt, rett og slett.

 

2. Når sminken som er ment til å vare 24 timer går bort etter 3!


3. Når håret og sminken og hele den pakken er helt perfekt når du står framfor speilet og så går det fem minutter ned til skolen og alt er ødelagt på grunn av det stygge været utenfor: Sykt irriterende, verste er jo at det hendte så og si hver dag!

 

4. Når lærere skal ha absolutt ALT etter boken, og du får feil fordi du skriver det på en annen måte: Dette er bare det dummeste jeg har opplevd!

Huuum....

5. Når du legger deg tidlig for å være opplagt til neste dag, men ikke får sove og det hele ender opp med at du sover til 17 neste dag: Jaja (kremt) her får vi mye ut av dagen ja.

 

6. Når broren din vekker deg ved å dra av deg dynen!: Jada, takk skal du ha Andreas!

 

7. Folk som du vet ikke liker deg, men som oppfører seg hyggelig, selv om du godt kan se på kroppspråket deres hva de virkelig mener!: Dette har vel hendt alle som en, en eller annen gang.

 

8. Når værmeldingen på yr.no ikke stemmer i det hele tatt: Noe som faktisk har vært tilfellet de siste ukene!


Blæææ

9. Når bussen aldri kommer presis, enten er den 5 minutter for tidlig eller 5 minutter for sen: Er det så vanskelig å komme presis når dere hvet at et er folk som venter?

 

Og så snill som jeg er har jeg latt broren min tilføye et siste punkt:

10. Justin Bieber & Beliebers: Hva i huleste er dette, kan ikke noe for det men har aldri likt Justin Bieber, kan kanskje ha noe med at jeg gikk et halvt år å trodde det var en jente som sang! Og så var det en annen ting, hvorfor skal fansen til dette såkalte tenåringsidolet kalle seg noe så dumt noe, er det ikke nok å si at de liker musikken hans? Noen ting er bare alt for overdrevet! 

Så det ble kanskje et smule deprimerende innlegg i dag, men, men, det må vel til det og en gang i blant.

 

- Eline A

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits