Denne uken (hejfa)
Forside Add meg

Denne ukenVar vel på tide med et aldri så lite innlegg igjen da. Nå hadde jeg egentlig allerede skrevet ferdig dette innlegget, men så flink som jeg er klarte jeg selfølgelig å slette det! Så vi får se hvordan det går med utgave nr.2 her.

 

Tja, hva har skjedd denne uken da? Huum, var alene hjemme i starten av uken da, det er aldri galt det nei. Knut Olav dro tilbake til Huseby, og mamma tok med resten av gjengen her til Oslo for å hilse på slektningene våre som kom helt fra Canada, men noen måtte jo være hjemme med lille Indy vofsen vår, og så snill som jeg er meldte jeg meg frivillig. Er jo ikke feil å ha huset for seg selv noen dager heller! Så da ble det sene netter og lange morgoner (som om det er noe nytt) uten noe tjas å mas fra resten av huset, herlig! 

 

Ellers denne uken har jeg hatt litt ryddeprosjekter på rommet mitt (noe som for øyeblikket ikke er gjort noe med), i tillegg har jeg fått inn et gammelt sminkebord som rett og slett ikke ser ut. Så gleder meg til å få malt det! 

 
Men fy som sommeren går, må snart begynne å tenke på når og hvordan jeg skal komme meg opp til Steinkjer jo! Off, er alt for treg til å få ting gjort, men men, tar det som det kommer.

 

Har også vært en tur til Alexander i Lærdal i dag, og det er jo bare kos og hygge som alltid, fikk han til og med til å kjøre meg hjem igjen! Hehe, ikke at han hadde noe valg, ellers så ville vel vi begge fått mamma på nakken.... 

 

Så dette var jo en ganske grei oppsummering av en ganske kjedelig uke..hehe, tenker på en tur på hytten neste uke!

 

- Eline A

 • 4 kommentarer


  Hejfa-Jorunn15.07.2012 kl.13:21

  hihi:P Du får jaggu ta og pella deg opp hit ja:D Ta toget^^ :) men fort deg cause i miss u ! <3

  E det du som ha tatt det nederste bildet? det va dritfint! :D
  Hejfa - Eline15.07.2012 kl.16:21

  hehe, ska sjå på de du:D hihi, miss u 2<3^^

  Jepp, e oppe på fjedle her faktisk:D
  maria sanni15.07.2012 kl.16:59

  Så fin blogg du har! Håper du har en fin søndag <3
  Hejfa - Eline15.07.2012 kl.20:11

  Maria Sanni:

  Takker:D Ha ein fin søndag du å ^^

  Skriv en ny kommentar

  hits