This week (hejfa)
Forside Add meg

This weekOkey, så er klar over at det har vært litt lite blogging i det siste fra min kant, så tenkte jeg skulle ta en liten oppsummering av uken.

 

Vel, uken startet med en ufattelig trøtt Eline som bokstavelig talt hadde sittet våken hele natten på skype med Jenny og noen andre. Så dere kan tenke dere hvor trøtt jeg var da når jeg skulle møte opp på skolen og sitte der resten av dagen. Helledussen, etter den lille erfaringen der anbefaler jeg nå Årdal Vidaregående Skole å invistere i noen mykere pulter! Resten av dagen ble duket til å sove og selvfølgelig en liten øving med Jenny nå når avslutningskonserten nærmer seg.

 Tirsdag gikk for så vidt helt greit, en vanlig skoledag med en opplagt Eline! Eneste minuset var jo selvføgleig at det var SISTE EPISODE AV FRUSTRERTE FRUER! Off, kommer virkelig til å savne Wisteria Lane!

 Elles har uken gått ganske fort, merker at sommeren virkelig er i frammarsj her, ettersom du ikke kan bevege deg ut av huset før du kreperer. Var en liten snartur på tivioliet med Jenny i går, er ikke så mye å skryte av egentlig, gleder meg til Fjord til Fjell-tivoliet kommer jeg. Elles så tok Jenny og jeg oss en liten spasertur på Demning senere på kvelden. Herleghet, har egentlig aldri tenkt over hvor fint Årdal faktisk er! Tok massevis av bilder, men siden jeg er så stokk stein dum når det gjelder sånne mobil -app saker fikk ikke Jenny sendt noen til meg, men, men, får nå så være.

 

Stjeler to stykker fra Facebooken til Jenny jeg!

 

 Og i kveld er det endelig Melodi Grand Prix finale, jeg som har tatt feil av datoene to ganger nå. Og vi krysser selvfølgelig alle sammen fingrene for Norge i kveld.

 

God helg videre folkens!

 

- Eline A

 • 2 kommentarer


  Hejfa-Jorunn29.05.2012 kl.10:13

  I like them pictures^^:D
  Hejfa - Eline01.06.2012 kl.14:01

  ^.^

  Skriv en ny kommentar

  hits