Hyttetur (hejfa)
Forside Add meg

Hyttetur

Da er påsken snart over for denne gangen, men det har da skjedd ganske mye faktisk. Både Jorunn og Heidi har vært i Årdal på besøk, noe jeg håper ïkke blir så lenge til neste gang, og så har jeg da fått meg en liten snartur opp på hytta.

 

Kan si til dere med en gang at det var et "bal" å komme seg inn! Vanligvis pleier framsiden av hytten å være nedsnødd, men nå var det helt omvendt. Hele døren var dekket av snø! Så vi endte opp rett og slett opp med å grave et hull rett ned til døren som vi klatrer opp og ned når vi skulle ut. Ikke var det noe problem med å komme seg opp på taket heller, ettersom det bare var 10 cm mellom snøen og taket!

 

I full sving her ja, halvegs også


Off, jeg "gadd" ikke en gang å bære sekken min helt bort, ikke Andreas heller, han slengte nå både sekken og geveret på taket til uthuset!


Fått bort mesteparten av snøen nå, bare 5 meter igjen


Endelig! Vi kom oss nå inn til slutt da.


Vel inne i varmen.

 

Uheheldigvis varte ikke turen så veldig lenge, la meg skikkelig tidlig den kvelden, rundt 00.30 eller noe. Men uansett, når klokken var 03.30 om natten vekkte mamma meg å sa at hun og Andreas dro ned igjen! Er det mulig? Pumpen til Andreas hadde (igjen) sluttet å virke og han måtte skifte ny pumpe igjen! Og mamma hadde selvfølgelig ikke tatt med den skytesaken han bruker, så da dro de hjem igjen klokken 04 om natten, og etterlot meg alene med en sovende far og selskapssyk hund i en mørk hytte!

 

Så da dro vi alle ned igjen dagen etter bare, Andreas hadde jo blitt igjen hjemme dagen etter, så det ble ingen skitur på meg en gang! Men fikk tatt litt bilder da, så det var ikke helt bortkastet, bare dumt at det bare er halvparten av de som er brukelige, og enda mindre som jeg gidder å laste opp på bloggen. Tar jo så utrolig lang tid.

 


vofsen i fartaJaja, er bare glad vi fikk til en tur på hytten, har vært så dårlig vær også, du vet hva de sier; "Ut på tur, alder sur!"

 

Ellers så skal jeg se om jeg ikke får lagt ut noen bilder fra besøket til Jorunn og Heidi senere.

 

- Eline A

 • 6 kommentarer


  aleexy08.04.2012 kl.23:45

  nydelig blogg!<3

  ha en god påske fortsatt.

  Hadde vært koselig med en kommentar på den nye bloggen min<3
  Victoria Wisløff08.04.2012 kl.23:48

  Sykt dere er heldig som har så mye snø!!
  Roba <308.04.2012 kl.23:52

  Kos deg masse <3

  Utrolig fine bilder :-D
  Hejfa - Eline09.04.2012 kl.01:04

  Alexxy: I lige måde, ska sjao om eg ikkje teke ein tur innom bloggen din :)

  Victoria Wisløff: Ja, men ska sei deg at d kan bli for mykje og :P

  Roba <3: D ska eg, takker ;)
  Henriette Horgen11.04.2012 kl.18:46

  sv: Jo Victorias Secret er litt dyrt.. Men det avhenger helt av hva du bestiller og hvor du bestiller det til. Siden vi bor i Norge er frakten nesten like dyr som bikinien.

  Jeg har betalt rundt 1000 kroner til sammen hittil, men jeg mangler fortsatt en bikini, hvilket betyr at jeg fortsatt ikke har betalt frakt for den.
  Helle11.04.2012 kl.19:19

  Så veldig fint ut, men det var dumt at det ble en så kort tur. Så ut som om det var mye å grave :p

  Skriv en ny kommentar

  hits