Framføringen min (hejfa)
Forside Add meg

Framføringen minNå hadde jeg nettop laget et innlegg, men tror dere ikke at jeg klarte å slette det like før jeg skulle poste det?

 

Uansett, får vel skrive det på nytt da.

 

Jeg hadde framføringen min i helse i dag, hadde om diabetes. Fikk helt panikk når jeg kom på skolen å fant ut at jeg bare fikk prate i 15 minutt, og jeg som hade førebudd meg på 20 minutter!

 

Var faktisk veldig morsomt å ha framføring, hadde lånt med en del utstyr av Andreas. Fikk til og med stikke Eirin i fingeren når jeg demonstrerte hvordan et blodsukkerapperat fungerer. Måtte love henne en cola om hun svimte av da.

 


Blodsukkerapperatet jeg lånte av Andreas

 

Fikk karakteren min også, fikk en sterk 5. Eneste grunnen til at jeg ikke fikk bedre var tydeligvis at jeg avsluttet setningene min litt fort, og at læraren mente at jeg "improviserte" når jeg pratet. Og ja, også bannet jeg vist litt også!

 


Insufanten! For dere som har hatt undervisning i barnediabetes så vet dere nok garantert hvem den søte elefanten er! Det er insufanten som frakter insulinet i kroppen, mens kranen er den som produserer insulinen. Syns den er litt søt jeg.

 

Ellers denne uken, så har VDV - koret deltatt på korkveld i Ungdomshuset. Vi sang tre sanger, skal prøve å legge ut noen bilder senere.


Skal på drama senere i dag også, så jeg får vel kanskje snart begynne å pugge dette manuset mitt.

 

Vi snakkes senere.

 

- Eline A

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits