Presentasjon: Eline A. (hejfa)
Forside Add meg

Presentasjon: Eline A.

Eline om seg selv:
"Eline er da namnet og eg er ei jente på 16år. 

Eg går første året på videregåande, linja er helse og sosialfag. Så langt er planen min og fortsette på helsefagarbeider til neste år.
Det store målet har vel eigentlig alltid vore og opne ein eiga fotklinikk , der eg ikkje berre kan tilby fotpleie, men og diverse hudpleie.

Utanom skule driv eg med song og drama og dette er noko som eg ærleg kan seie at eg verkelig elskar. 

Eg bur i Øvre Årdal. Det er ein liten kommune innerst i Sognefjorden. Årdal er vel mest kjent for Hydro, og ikkje minst Vettisfossen, som er Noreg og Nord-Europa sin høgaste foss. 

Skal eg seie noko um utsjåande mitt kan eg no seie at eg er 1,65 høg ( noko som eg synes er alt for lite ), har brune auger og mørkt hår. Ellers har eg ( mot mine foreldres vilje ) stukke hol i øyrene mine fem gonger!"


Jorunn om Eline:

"Eline er ei blid og positiv jente som veit korleis ho skal få deg i godt humør når du er lei deg. Ho stiller alltid opp for deg, uansett kva! Ho er rett og slett ei super snill og søt jente som veit litt om alt som er verdt og vite."


Heidi om Eline:
"Eline er ei svært smart jente. Ho kan litt om alt og er flink på skulen. Sjølv om me har hatt nokre kranglar så blir me alltid venner igjen. Ho er ei veldig god venninne." 
 • 2 kommentarer


  Hejfa, Vennegjengen! :D10.02.2012 kl.22:43

  " Imot mine foreldres vilje " so hardcore x)
  Eline11.02.2012 kl.00:59

  HahaXD Men sant!! ^^

  Skriv en ny kommentar

  hits