Julekalender: 17 Desember (hejfa)
Forside Add meg

Julekalender: 17 Desember



Da var det 17 desember sin tur da!



Sara Bernard! Du kan se den opprinnelige siden for oppskriften HER!



Bunner:
ca. 500 g ferdig kransekakemasse

Trffelkrem:
3 dl kremflte
150 g kokesjokolade

Sjokoladeglasur:
100 g smeltet kokesjokolade
4 ss kokosfett (delfiafett)

Slik gjr du:
Kok opp flte og tilsett grovhakket sjokolade. Dra kjelen av plata og rr i flten til sjokoladen er helt smeltet. Sett sjokoladeflten i kjleskap noen timer.

Kjevle ut kransekakemassen til ca.1 cm tykkelse. Stikk ut passe store sirkler og legg dem p en bakeplate. Stek ved 210 C i ca. 7 minutter. Kransekakebitene skal kun ha en stekeskorpe. Avkjl



Pisk opp sjokoladekremen. Bruk en liten smrekniv og stryk opp kremen p kransekakeplettene som spisse, lave hatter. Alternativt kan kremen sprytes p med sprytepose. Sett kakene kjlig et par timer, helst til neste dag.

Smelt sjokolade over vannbad og tilsett litt kokosfett for gjre sjokoladen tynnere. Avkjl noe. Dypp kakene raskt i glasuren og sett dem p brett.



- Hejfa


  • Ingen kommentarer



    Skriv en ny kommentar

    hits