Overnatting og "Babycall" (hejfa)
Forside Add meg

Overnatting og "Babycall"I høstferien har jeg vel egentlig slappet av for det meste, bortsett fra at jeg har vært på overnatting hos en venninne fra klassen.
Hun heter Elin og kommer ifra Stod, som ikke er så veldig langt fra der jeg bor.
Vi så en del filmer på overnattingen. Bla. "Shutter Island" "Friday the 13th" og " Fritt vilt 2".
Vi var faktisk også på kino. Da så vi filmen "Babycall" med Naomi Rapace (Kjent fra Millenium) i hovudrollen.


" Babycall er en psykologisk thiller med Millenium-trilogiens store stjerne Naomi Rapace Kristoffer Joner, fra regissøren av budbringeren og Naboer, Pål Sletaune.

Anna og hennes 8 år gamle sønn Anders er på flukt fra Anders sin voldelige far. De flytter til hemmelig adresse i en gigantisk boligblokk. Anna er livredd for at eksmannen skal finne dem, og kjøper en babycall for å passe på Anders mens han sover.

Men merkelige lyder slår inn på babycallen fra andre steder i blokka. Anna overhører det hun tror er mordet på et barn. Samtidig har Anders fått en mystisk, mørkhåret venn som kommer og går som han vil.

Vet den nye vennen noe om lydene i babycallen? Hvorfor er det blod på tegningen til Anders? Er de fremdeles i fare?" (Filmweb)

Jeg likte filmen ganske godt, bortsett fra at den kunne være litt forvirrende og ekkel av og til. Men jeg anbefaler dere til å se den!

Q: Hva har du gjort i høstferien?

-Jorunn F

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

hits