Haustferie! (hejfa)
Forside Add meg

Haustferie!Skuleavslutning!

Skrive berre eit lite innlegg om haustferien.

Ferien starta forrige fredag med dobbeltime i gym, ikkje noko eg vil gjenta! Men uansett, dagen enda likevel med ordentleg haustkos. Me klarte å overtala læraren vår til å bruka dei to siste timane til filmsjåing og kakeeting!


Eirin med den supergode gulrotkaka si!


Mariann med den digre lykketroll spåen


Gulrotkake, sørlandschips og pizzabollar!

Hyttetur!

Men eg sat no ikkje akkuratt heime heile ferien, me pakka koffertane fulle og satte kursen mot hytta. Uheldigvis, var det utruleg mykje uventa snø! Måtte søren me grava oss inn til ytterdøra! Og da skal eg seie at eg angra på at eg reiste i joggesko og hælsokkar!! Var faktisk ein halvmeter med snø!


Hytta vår, "Endeli"


Kaldt!! Kan ikkje sei at eg kosa meg så veldig i kulda


Indy derimot strotrivdes i snøen...
Men så sank ikkje han ned til knehøgde for kvart steg han tok!

Men eg gjekk no lei av snøen etter ei stund, og tok difor turen ned igjen på fredag, noko som enda opp med enda ein kald kveld, i eit stort hus, heilt åleina!

Og dumdristig som eg var tulla eg meg inn i dyna mi i senga, istaden for å springa opp og ned ifrå kjellaren for å fyra opp huset.

Til slutt enda eg opp med å sjå to sesongar av Mot i brøstet, på den pittelille tv-skjermen min! Før eg fann sengi for godt klokka 06.45 om morgonen.


Dårleg kvalitiet på kameraet.- Eline A
 

2 kommentarer


Stine Sørensen17.10.2011 kl.20:49

Sorry, jeg hater å gjøre dette - men om jeg skal komme meg videre må jeg nesten. Du skjønner det at jeg har kommet videre i Defines konkurranse på facebook, og trenger så mange stemmer som mulig for å komme videre til den store finalen. Selvfølgelig trenger du ikke stemme på meg om du ikke liker håret mitt, men ellers hadde jeg blitt kjempeglad om du trykket på linken og gav meg din stemme. Man kan stemme én gang hver dag frem til fredag. Tusen takk! http://www.facebook.com/definehaircare?sk=app_266709280009008&app_data=Single-1312769-Latest
Hejfa18.10.2011 kl.21:09

Stine:

Vi kommer dessverre ikke til å stemme på deg, vi liker ikke spamm!

Vennlig hilsen oss bak bloggen!

- Hejfa

Skriv en ny kommentar

hits